Kezdő csomag: 10db oktatóanyag
kezdő szint
Ha még csak ismerkedsz a weblapok készítésével, akkor ezzel a csomaggal mindent megtanulhatsz, ami az alapozáshoz szükséges. A 11db oktatóanyagom segítségével megtanulhatod a HTML, JavaScript, CSS, PHP és MySQL nyelvek alapjait, megismerkedhetsz a reszponzív weblapok készítésének technikájával. Ha programozói ambícióid is vannak, akkor a JAVA nyelv alapjait bemutató kurzust se hagyd ki!

Kattints ide az oktatóanyagok listájához!


Haladó csomag: 12db oktatóanyag
haladó szint
Ha az alapokkal már tisztában vagy, de még többet szeretnél tanulni a webes programozásról, akkor ezt a csomagot válaszd! Olyan érdekes és hasznos nyelvekkel ismerkedhetsz meg, mint a jQuery, AJAX, Angular... illetve a szerver-oldali nyelvek közül a PDO, objektum-orientált PHP, CakePHP vagy épp a manapság divatos Laravel. Ha a webes programozás terén szeretnél munkát vállalni, akkor a haladó csomagot jó szívvel ajánlom neked!

Kattints ide az oktatóanyagok listájához!


Webmester csomag: 15db oktatóanyag
webmester szint
Már kened-vágod a webes programozást, de még mindig szeretnél újat tanulni? A webmester csomag olyan technikák és eszközök használatát tanítja meg neked, melyeket használni tudsz a meglévő weblapjaidon. Legyen szó bankkártyás fizetésről, elektronikus számlázásról vagy látványos és modern webes technikákról, a webmester csomagban minden témakörben találsz hasznos tanulnivalót!

Kattints ide az oktatóanyagok listájához!


Komplett csomag: az összes (42db) oktatóanyag

Ha igazán komolyan veszed a tanulást, és az összes témakört fel szeretnéd dolgozni, akkor megéri beruháznod a komplett csomagra! Ráadásul a kezdő, haladó és webmester csomagok tartalmán kívül olyan oktatóanyagokat is megkapsz, mint pl. a Webes alkalmazáskészítés Android-ra (Android Studio). Ár-érték arányban ez a csomag éri meg leginkább!

Kattints ide az oktatóanyagok listájához!