bejelentkezek      regisztrálok
 
 
oktatóanyagok    megrendelés    MEGAPACK    SMS kapu    Wembino    hírlevél
 
  Minden nap megnézhetsz 5 újabb leckét!  
 

  Online bérlet
Első havi díj (belépési díj és hűségidő nincs!) 1.500 Ft
Előfizetés fenntartása a 2. hónaptól
(hűségidő nincs, a bérletedet havonta megújíthatod ha szeretnéd)
1.500 Ft / hó
(vagy 3.500 Ft / 3 hó)
Elérhető oktatóanyagok száma 41 db
Oktatóvideók online megtekintése HD minőségben
(a leckéket a böngésződből indítva akár teljes képernyőn is megnézheted)
Az online megtekintés napi korlátja
(a napi korlátba az ingyenes, illetve a bérlettel korábban már megtekintett leckék nem számítanak bele)
5 új lecke / nap
A megtekintett leckékhez tartozó munkafájlok letöltése
Frissen feltöltött leckék megtekintése
(az épp készülő új oktatóanyagok elkészült leckéit azonnal megnézheted)
Hozzáférés a forgalomból kivont oktatóanyagokhoz
(a forgalomból kivont oktatóanyagokhoz csak a MEGAPACK megvásárlásával tudsz hozzáférni)A weblapon feltüntetett bruttó árak nem tartalmaznak ÁFA-t, cégünk alanyi adómentes.


Új Online bérlet: 1.500 Ft

Az Online bérlet (előfizetés) megújításának szabályai
Első havi díj:
Ha jelenleg nincs érvényes előfizetésed, akkor 1.500 Ft-ért tudsz új Online bérletet igényelni. Online bérlettel 1 hónapos hozzáférést kapsz az oktatóanyagokhoz (a sikeres fizetéstől számítva). Hűségidő nincs, a bérletedet havonta meg tudod újítani (legkorábban 10 nappal a lejárat előtt). Amíg érvényes Online bérleted van, minden nap megnézhetsz 5 leckét (és a hozzá tartozó munkafájlokat is letöltheted). A napi korlátba az ingyenesen megtekinthető és a korábban már megtekintett leckék nem számítanak bele.

Az Online bérlet megújítása:
Az előfizetésed lejárta előtt automatikus figyelmeztető e-maileket küld neked a rendszer. Ha ekkor úgy döntesz, hogy a bérletedet meg szeretnéd újítani, akkor a weblapra való bejelentkezés után az Előfizetés menüpontban el tudod küldeni a megújításra vonatkozó megrendelést. Az Online bérletet +1 hónappal 1.500 Ft-ért, +3 hónappal pedig 3.500 Ft-ért újíthatod meg. A plusz hónapot mindig az előző lejárati dátumhoz adjuk hozzá. Az előfizetés megújítása önkéntes alapon történik, nincs hűségidő!

Az előfizetés felfüggesztése és megszűnése:
Ha a lejárat napjáig nem érkezik be a megújítás díja, az előfizetésed automatikusan felfüggesztésre kerül. Ilyenkor egy 5 napos türelmi időszak veszi kezdetét. Ha ezen az 5 napon belül megérkezik az előfizetési díj, az előfizetésed megújul és újra aktív lesz. Amennyiben a lejárat után 5 napon belül sem érkezik meg az előfizetési díj, a bérleted automatikusan megszűnik. Ha ezután újra előfizető szeretnél lenni, akkor már csak új Online bérletet tudsz vásárolni - ez esetben a régi bérleteddel megtekintett leckék újból beleszámítanak a napi keretbe (ha újra megnéznéd őket).
 
 
Általános szerződési feltételek   |   Vásárlói tájékoztató   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Segítségnyújtás   |   Céginformáció   |   Kapcsolat
     
YouTube csatorna       Google+             website uptime