bejelentkezek      regisztrálok
 
 
oktatóanyagok    megrendelés    Online bérlet    MEGAPACK    Wembino    SMS kapu    hírlevél
 
  Vásárlói tájékoztató. Olvasd el!  
 
Tájékoztató az oktatóanyagok megvásárlásáról és a bankkártyás fizetésről



Oktatóanyagok megvásárlása egyenként: listaárakon
 • korlátlan hozzáférés a kiválasztott oktatóanyagokhoz
 • a videók online megtekintése, akár teljes képernyőre nagyítva is
 • a videók és munkafájlok letöltése

Az oktatóanyagok megvásárlásának folyamata:
Az oktatóanyagok menüpontban nézz körül, és kattints a számodra hasznosnak tűnő oktatóanyag címére vagy dobozára. Ha az oktatóanyag adatlapjának áttanulmányozása után úgy döntesz, hogy az számodra hasznos lesz, tedd a kosaradba az oktatóanyagot! A fejlécben található kosár gombra (vagy a Megrendelés menüpontra) kattintva megjelenik a megrendelési űrlap. Az űrlap kitöltésével és elküldésével adhatod le a megrendelésedet. A megrendelés lépéseiről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Hozzáférés a megvásárolt oktatóanyagokhoz:
Sikeres fizetés után a Webtanar.hu-n megvásárolt oktatóanyagok leckéit online (a böngésződben, akár mobil eszközről is) bármikor meg tudod nézni, illetve a videókat (.mp4) és a leckékhez tartozó munkafájlokat (.zip) le is tudod tölteni. A megvásárolt oktatóanyagok online megtekintésére és letöltésére nincsen időkorlát: amelyik oktatóanyagot egyszer megvetted, ahhoz bármikor hozzáférsz, amíg az a kínálatban szerepel!


Online bérlet: 1.500 Ft / hó (belépési díj és hűségidő nincs!)
 • hozzáférés az összes oktatóanyaghoz
 • naponta 5 újabb lecke online megtekintése, munkafájlok letöltése
 • havidíjas konstrukció, nincs hűségidő

Első havi díj:
Jelenleg 1.500 Ft-ért tudsz új Online bérletet igényelni. Ez az ár tartalmazza az első havi díjat, melyért cserébe 1 hónapos hozzáférést kapsz az oktatóanyagokhoz (a sikeres fizetéstől számítva). Hűségidő nincs, a bérletedet havonta meg tudod újítani (legkorábban 10 nappal a lejárat előtt).

A napi 5 leckés korlátozás:
Érvényes Online bérlettel a forgalomban lévő összes oktatóanyag bármelyik leckéjét megnézheted, de naponta legfeljebb 5 olyan leckéhez kapsz hozzáférést, amelyet korábban még nem néztél meg! A napi korlátba nem számítanak bele az ingyenes, a megvásárolt, illetve a bérleteddel korábban már megtekintett leckék. A már megtekintett leckékhez tartozó munkafájlokat természetesen letöltheted.

A bérlet megújítása:
Az előfizetésed lejárta előtt automatikus figyelmeztető e-maileket küld neked a rendszer. Ha ekkor úgy döntesz, hogy a bérletedet meg szeretnéd újítani, akkor a weblapra való bejelentkezés után az Előfizetés menüpontban el tudod küldeni a megújításra vonatkozó megrendelést. Az Online bérletet +1 hónappal 1.500 Ft-ért, +3 hónappal pedig már kedvezményes áron, mindössze 3.500 Ft-ért újíthatod meg. A plusz hónapokat mindig az előző lejárati dátumhoz adjuk hozzá. Az előfizetés megújítása önkéntes alapon történik, nincs hűségidő!

A bérlet érvényességének felfüggesztése és megszűnése:
Ha a lejárat napjáig nem érkezik be a megújítás díja, az előfizetésed automatikusan felfüggesztésre kerül. Ilyenkor egy 5 napos türelmi időszak veszi kezdetét. Ha ezen az 5 napon belül megérkezik az előfizetési díj, az előfizetésed megújul és újra aktív lesz. Amennyiben a lejárat után 5 napon belül sem érkezik meg az előfizetési díj, a bérleted automatikusan megszűnik. Ha ezután újra előfizető szeretnél lenni, akkor már csak új Online bérletet tudsz vásárolni - ez esetben a régi bérleteddel megtekintett leckék újból beleszámítanak a napi keretbe (ha újra megnéznéd őket).


Webtanár MEGAPACK: egyszeri 37.500 Ft 17.500 Ft
 • egyszeri díj (nincs havidíj)
 • a kínálatban lévő összes (75 db) oktatóanyagot letöltheted
 • INGYEN megkapod az 1 éven belül megjelenő új oktatóanyagokat
 • hozzáférést kapsz a forgalomból kivont oktatóanyagokhoz is
 • a frissen feltöltött leckéket azonnal megnézheted

A MEGAPACK megvásárlása:
A Webtanár MEGAPACK-ot ide kattintva tudod megrendelni. A csomagnak csak egyszeri 17.500 Ft-os díja van, melyért cserébe az ÖSSZES, jelenleg a kínálatban lévő és a következő 1 évben megjelenő oktatóvideómhoz korlátlan online megtekintési és letöltési lehetőséget kapsz. Nincs havidíj, sem egyéb rejtett költségek!

Hozzáférés a megvásárolt oktatóanyagokhoz:
Sikeres fizetés után a Webtanár MEGAPACK-ban megvásárolt oktatóanyagok leckéit online (a böngésződben, akár mobil eszközről is) bármikor meg tudod nézni, illetve a videókat (.mp4) és a leckékhez tartozó munkafájlokat (.zip) le is tudod tölteni. A megvásárolt oktatóanyagok online megtekintésére nincsen időkorlát: amelyik oktatóanyagot egyszer megvetted, azt bármikor megnézheted és letöltheted, amíg az a kínálatban szerepel!


Fizetés Barion tárcával vagy bankkártyával
Internetes portálunkon lehetőség van Barion fizetésre is, melyet bankkártyával vagy Barion tárcával tudsz kiegyenlíteni. Fizetéskor átirányítunk a Barion magyar nyelvű fizetőoldalára, ahol a fizetés közvetlenül a Barion Payment Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Internetes portálunk a bankkártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhetünk.

Részletesebb tájékoztatásért kattints ide: Barion tájékoztató


Fizetés a PayPal angol nyelvű felületén
Az interneten való fizetést a PayPal angol nyelvű webes felületén tudod elintézni. Ha bankkártyával fizetsz, a kártyád adatait kizárólag a PayPal látja, így nem kerül illetéktelenek kezébe (még mi sem látjuk ezeket a bizalmas adatokat). A PayPal a világon az egyik legelterjedtebb és legbiztonságosabb internetes fizetési rendszer, melyet naponta milliók használnak világszerte. A PayPal általában minden dombornyomott, VISA, Mastercard, American Express és Discover emblémával ellátott bankkártyát elfogad, de a kiállító bank rendelkezésétől függően elfogadja a VISA Electron és a virtuális internetkártyákat is. Amennyiben rendelkezel PayPal számlával (ha már korábban regisztráltad magad náluk), akkor a PayPal számlád terhére is tudsz fizetni.



A weblapon feltüntetett bruttó árak nem tartalmaznak ÁFA-t, cégünk alanyi adómentes!




 
 
Általános szerződési feltételek   |   Vásárlói tájékoztató   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Segítségnyújtás   |   Céginformáció   |   Kapcsolat
     
YouTube csatorna       Google+             website uptime