Vásárlói tájékoztató

Oktatóanyagok megvásárlása egyenként
  • korlátlan hozzáférés a kiválasztott oktatóanyagokhoz
  • a videók online megtekintése, akár teljes képernyőre nagyítva is
  • a videók letöltése
  • a munkafájlok letöltése

Az oktatóanyagok megvásárlásának folyamata:
Az oktatóanyagok menüpontban nézz körül, és kattints a számodra hasznosnak tűnő oktatóanyag címére vagy dobozára. Ha az oktatóanyag adatlapjának áttanulmányozása után úgy döntesz, hogy az számodra hasznos lesz, tedd a kosaradba az oktatóanyagot! A fejlécben található kosár gombra kattintva megjelenik a megrendelési űrlap. Az űrlap kitöltésével és elküldésével adhatod le a megrendelésedet. A megrendelés lépéseiről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Hozzáférés a megvásárolt oktatóanyagokhoz:
Sikeres fizetés után a Webtanar.hu-n megvásárolt oktatóanyagok leckéit online (a böngésződben, akár mobil eszközről is) bármikor meg tudod nézni, illetve a leckékhez tartozó munkafájlokat (.zip) le tudod tölteni. A megvásárolt oktatóanyagok online megtekintésére nincsen időkorlát: amelyik oktatóanyagot egyszer megvetted, ahhoz bármikor hozzáférsz, amíg az a kínálatban szerepel!

Fizetés Barion tárcával vagy bankkártyával
Internetes portálunkon lehetőség van Barion fizetésre is, melyet bankkártyával vagy Barion tárcával tudsz kiegyenlíteni. Fizetéskor átirányítunk a Barion magyar nyelvű fizetőoldalára, ahol a fizetés közvetlenül a Barion Payment Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Internetes portálunk a bankkártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhetünk.


Részletesebb tájékoztatásért kattints ide: Barion tájékoztató

Fizetés a PayPal angol nyelvű felületén
Az interneten való fizetést a PayPal angol nyelvű webes felületén tudod elintézni. Ha bankkártyával fizetsz, a kártyád adatait kizárólag a PayPal látja, így nem kerül illetéktelenek kezébe (még mi sem látjuk ezeket a bizalmas adatokat). A PayPal a világon az egyik legelterjedtebb és legbiztonságosabb internetes fizetési rendszer, melyet naponta milliók használnak világszerte. A PayPal általában minden dombornyomott, VISA, Mastercard, American Express és Discover emblémával ellátott bankkártyát elfogad, de a kiállító bank rendelkezésétől függően elfogadja a VISA Electron és a virtuális internetkártyákat is. Amennyiben rendelkezel PayPal számlával (ha már korábban regisztráltad magad náluk), akkor a PayPal számlád terhére is tudsz fizetni.

A feltüntetett bruttó árak nem tartalmaznak ÁFA-t, cégünk alanyi adómentes kisadózó.