Előfizetés tárhely-szolgáltatásra

opcionális Wembino / SMS kapu előfizetéssel


Az alábbiakban három fülecskére kattinthatsz:
 • Webtárhely: itt választhatod ki, hogy mekkora webtárhelyet szeretnél bérelni. A kiválasztás után tedd a kosaradba a tárhely-szogáltatást!
 • Wembino: ha az SSD webtárhelyed mellé Wembino weblapkészítő előfizetést is szeretnél vásárolni, akkor itt teheted a kosaradba a szolgáltatást. Ha még nincs nálunk webtárhelyed, előbb tedd a kosaradba a kiválasztott tárhely-szogáltatást! Ha már van nálunk tárhely-előfizetésed, akkor ahhoz utólag külön is megveheted a Wembino előfizetést (egynél többet is).
 • SMS kapu: ha az SSD webtárhelyed mellé SMS kapu előfizetést is szeretnél vásárolni, akkor itt teheted a kosaradba a szolgáltatást. Ha még nincs nálunk webtárhelyed, előbb tedd a kosaradba a kiválasztott tárhely-szogáltatást! Ha már van nálunk tárhely-előfizetésed, akkor ahhoz utólag külön is megveheted az SMS kapu előfizetést (egynél többet is).
Miután a kosaradba tetted a kiválasztott szolgáltatásokat, a weboldal jobb felső részén látható KOSÁR IKONRA (vagy ide) kattintva töltheted ki a megrendelési űrlapot.SSD WEBTÁRHELY

Mindegyik webtárhely rendelkezik az alábbi paraméterekkel:
 • korlátlan adatforgalom
 • magyar nyelvű cPanel admin kezelőfelület (más nyelvek is választhatók)
 • a Webtanár által biztosított xy.tanulo.website domain név (xy = saját azonosítód)
 • saját domain nevek használata (névszerverek biztosítva)
 • SSL titkosítás (https://), mely a tárhely beüzemelését követően 1 napon belül aktiválódik
 • választható PHP 5.6 vagy PHP 7.0 verziók
 • mySQL adatbázisok, phpMyAdmin kezelőfelülettel
 • CGI és Shell elérés
 • levélküldés a mail() függvénnyel
 • mail() függvénnyel illetve SMTP-vel óránként küldhető emailek száma korlátozott
 • webáruház üzemeltetése engedélyezett
 • jogsértő tartalom elhelyezése illetve SPAM levelek küldése TILOS, és azonnali megszüntetést von maga után

Kérlek válaszd ki, hogy mekkora tárhelyet szeretnél:

Tárhely mérete FTP és Email fiókok Adatbázisok Domain nevek Emailküldés Havidíj Ezt választom
1 GB 10 3 3 100 db/óra 850 Ft
2 GB 10 3 5 200 db/óra 1.300 Ft
3 GB 15 5 6 200 db/óra 1.750 Ft
4 GB 15 5 8 300 db/óra 2.200 Ft
5 GB 20 10 10 300 db/óra 2.450 Ft
10 GB 25 15 15 500 db/óra 3.700 Ft
15 GB 30 20 20 500 db/óra 4.700 Ft


SSD WEBTÁRHELY LICENCSZERZŐDÉS

Jelen szerződés a megrendelés elküldésével jön létre az Oktatóvideók Bt. (adószám: 22231677-1-07, továbbiakban: szolgáltató) és a megrendelést elküldő személy (továbbiakban: felhasználó) között, az alábbi feltételekkel:

 1. A szolgáltató az általa a német Contabo Gmbh. cégtől bérelt SSD VPS szerveren SSD webtárhelyet (továbbiakban: tárhely) ad bérbe havidíj fejében a felhasználónak.
 2. A szolgáltató a tárhely használati jogáért előfizetési díjat számít fel a tárhely méretének függvényében, az alábbiak szerint:
  • 1GB SSD webtárhely havidíja 850 Ft (azaz Nyolcszázötven forint)
  • 2GB SSD webtárhely havidíja 1.300 Ft (azaz Egyezerháromszáz forint)
  • 3GB SSD webtárhely havidíja 1.750 Ft (azaz Egyezerhétszázötven forint)
  • 4GB SSD webtárhely havidíja 2.200 Ft (azaz Kettőezerkettőszáz forint)
  • 5GB SSD webtárhely havidíja 2.450 Ft (azaz Kettőezernégyszázötven forint)
  • 10GB SSD webtárhely havidíja 3.700 Ft (azaz Háromezerhétszáz forint)
  • 15GB SSD webtárhely havidíja 4.700 Ft (azaz Négyezerhétszáz forint)
 3. A tárhely használati jogát a felhasználó nem adhatja tovább harmadik személynek, a tárhely jogszerű használatáért és a tárhely-bérleti szabályok betartásáért a felhasználó a felelős.
 4. A felhasználó a tárhelyen saját domain neveket is használhat (ezek mennyisége a bérelt tárhely méretétől függ).
 5. A szolgáltató a tárhely tartalmáról időnként biztonsági mentéseket készíthet, ám a tárhely tartalmának sértetlenségéért, esetleges adatvesztésért nem felelős. A felhasználónak célszerű a tárhely tartalmáról időnként saját biztonsági mentést készítenie.
 6. A felhasználó a tárhelyen nem tárolhat jogsértő tartalmakat (pl. illegálisan letöltött filmek, zenék, szoftverek, törvénybe ütköző pornográf tartalmak stb.). A tárhelyre feltöltött tartalomért minden esetben a felhasználó vállalja a jogi felelősséget, mivel a tartalmat a szolgáltató nem tudja rendszeresen ellenőrizni.
 7. A szolgáltató az első havi bérleti díj beérkezését követően elektronikus úton adja át a felhasználónak a tárhely használatához szükséges információkat (linkek, felhasználónevek és jelszavak). Ezen információk biztonságos helyen való tárolásáért a felhasználó a felelős.
 8. A szolgáltató a tárhely használatba vételéhez ingyenes online segítséget nyújt a felhasználónak.
 9. A szolgáltató a bérleti időtartam lejártának közeledtéről elektronikus úton értesíti a felhasználót, akinek 8 munkanap áll a rendelkezésére a következő havi (vagy 3 havi) bérleti díj megfizetésére. Amennyiben az első értesítést követően 8 munkanapon belül a bérleti díj nem kerül kiegyenlítésre, a szolgáltató jogosult a tárhely teljes tartalmát törölni, és a felhasználó hozzáférési jogosultságát megszüntetni.
 10. A szolgáltató a tárhelyen végzett karbantartási munkákról lehetősége szerint legalább 48 órával korábban értesíti a felhasználót. Amennyiben a VPS szerver tulajdonosa (a német Contabo Gmbh.) előzetes tájékoztatást nyújt a szerveren várható karbantartási munkáról, ezt az értesítést a szolgáltató továbbítja a felhasználónak. Az éjjeli időszakban végzett, 2 percnél rövidebb karbantartási munkákról a szolgáltató nem köteles értesíteni a felhasználót.
 11. A szolgáltató kijelenti, hogy az általa bérelt SSD VPS szerveren a tárhely bérbeadását a szerver tulajdonosának (a német Contabo Gmbh.) tudomásával, jogszerűen végzi.
 12. Amennyiben a felhasználó a szerződésben foglalt pontok bármelyikét megszegi, a szolgáltató a szerződésszegés mértékének megfelelő kártérítési igénnyel élhet.
A felek vállalják, hogy a szerződéssel és annak tárgyával kapcsolatban jóhiszeműen járnak el, és az esetleges vitás kérdéseket lehetőség szerint egymással békésen rendezik.

A megrendelés elküldésével a fenti licencszerződés minden pontját elolvasottnak és elfogadottnak tekintjük!
Wembino előfizetés
Meglévő vagy új SSD webtárhely előfizetésedhez kedvezményes árú Wembino weblapkészítő előfizetést igényelhetsz. A Wembino weblapkészítőt az első havi díj beérkezése után telepítjük a tárhelyedre. Az előfizetéshez tartozó telepítést (licencet) másik szolgáltató által üzemeltetett webtárhelyre nem viheted át, a licenc kizárólag az általunk szolgáltatott SSD webtárhelyen használható fel.

A Wembino előfizetésed mellett nem lesz szükséged extra garanciára a többi Wembino telepítésed verziófrissítéséhez sem!

Megrendelés előtt kérlek olvasd el a lentebb található licencszerződést, nehogy a megrendelés kifizetése után érjenek meglepetések!WEMBINO LICENCSZERZŐDÉS

Jelen szerződés a megrendelés elküldésével jön létre az Oktatóvideók Bt. (adószám: 22231677-1-07, továbbiakban: szolgáltató) és a megrendelést elküldő személy (továbbiakban: felhasználó) között, az alábbi feltételekkel:

 1. A szolgáltató az SSD webtárhely szolgáltatás mellé, havidíj fejében bérbe adja a Wembino weblapkészítő rendszer (továbbiakban: Wembino weblapkészítő) használati jogát a felhasználónak.
 2. A szolgáltató a Wembino weblapkészítő használati jogáért havi bérleti díjat számít fel az alábbiak szerint:
  • 1db telepítési lehetőség 1 havi díja bruttó 1.500 Ft (azaz Egyezerötszáz forint)
 3. A felhasználó a bérbe vett Wembino weblapkészítőt kizárólag a szolgáltató által üzemeltetett webtárhelyen használhatja, a telepítést nem helyezheti át más szolgáltató által üzemeltetett webtárhelyre.
 4. A telepített példányok használati jogát a felhasználó továbbadhatja harmadik személynek, ám a telepített példányok jogszerű felhasználásáért és a telepítések darabszámainak betartásáért továbbra is a felhasználó a felelős. A telepítő csomag minden esetben tartalmazza a felhasználó egyedi azonosítóját, így a szolgáltató követni tudja a telepítések darabszámát (és azt is, ha netán más szolgáltató által üzemeltetett webtárhelyre lett áthelyezve a Wembino weblapkészítő).
 5. A szolgáltató az első havi bérleti díj beérkezését követően 24 órán belül telepíti a Wembino weblapkészítőt a felhasználó által bérelt SSD webtárhelyre. A telepített szoftvercsomag a telepítések beazonosítása érdekében tartalmazza a felhasználó egyedi azonosítóját.
 6. A bérleti jogviszony fennállása alatt a szolgáltató díjmentesen a felhasználó rendelkezésére bocsátja a Wembino weblapkészítő esetleges rendszerfrissítő csomagjait. A frissítő csomagok telepítése a felhasználó számára nem kötelező, ám mindenképpen ajánlott. A szolgáltató a verziófrissítésekhez ingyenes online segítséget nyújt a felhasználónak, illetve kérésre a verziófrissítést is elvégzi. A bérleti időszak alatt a szolgáltató díjmentesen javítja a Wembino weblapkészítő esetleges hibáit.
 7. Amennyiben a felhasználó további, nem előfizetési konstrukcióban vásárolt Wembino weblapkészítő licencekkel rendelkezik, akkor az előfizetés időtartama alatt az összes, tulajdonában álló Wembino weblapkészítő telepítését díjmentesen frissítheti a mindenkori legújabb verzióra. (Aki tehát Wembino weblapkészítő előfizetéssel rendelkezik, annak nincs szüksége a hagyományos Wembino garanciára a verziófrissítésekhez!)
 8. A felhasználónak jogában áll a szolgáltató által telepített forráskódok és adattáblák szerkesztése, ám kizárólag saját felelősségre. A kódok és adattáblák szerkesztése a garancia elvesztését vonja maga után, és a későbbi rendszerfrissítő csomagok telepítését is lehetetlenné teheti.
 9. A felhasználó az alábbiak szerint jogosult a Wembino weblapkészítő használati jogának harmadik fél számára történő továbbadására:
  • A felhasználó kizárólag a saját egyedi azonosítóját tartalmazó, a szolgáltató által üzemeltetett webtárhelyre telepített Wembino weblapkészítő használati jogát ruházhatja át harmadik személyre
  • A felhasználó jogosult a szolgáltató által üzemeltetett webtárhelyre telepített Wembino weblapkészítővel harmadik fél számára weblapot készíteni, akár anyagi ellenszolgáltatás fejében is. Ilyen esetben az ellenszolgáltatás mértékének megállapítása a felhasználó jogkörébe tartozik, a szolgáltató felé (az ellenszolgáltatás mértékétől függetlenül) semmiféle tartozása nem keletkezik. A használati jog átruházásának egyetlen feltétele a telepítés helyére vonatkozó szabály betartása (lásd: 3.pont).
 10. A szolgáltató kijelenti, hogy a Wembino weblapkészítő forráskódja és értékesítési joga saját, kizárólagos tulajdonát képezi.
 11. Amennyiben a felhasználó a szerződésben foglalt pontok bármelyikét megszegi, a szolgáltató a szerződésszegés mértékének megfelelő kártérítési igénnyel élhet.
A felek vállalják, hogy a szerződéssel és annak tárgyával kapcsolatban jóhiszeműen járnak el, és az esetleges vitás kérdéseket lehetőség szerint egymással békésen rendezik.

A megrendelés elküldésével a fenti licencszerződés minden pontját elolvasottnak és elfogadottnak tekintjük!
SMS kapu előfizetés
Meglévő vagy új SSD webtárhely előfizetésedhez kedvezményes árú SMS kapu előfizetést igényelhetsz. Az SMS kapu webes admin felületét kérésedre az első havi díj beérkezése után telepítjük a tárhelyedre, de akár te magad is telepítheted azt egy másik szolgáltató által üzemeltetett webtárhelyre. Az előfizetéshez 1db mobil alkalmazás licencet kapsz, melyet egyszerre 1db Android-os mobil készüléken használhatsz.

Az SMS kapu előfizetéshez kapott regisztrációs kulcsot csak addig használhatod, amíg legalább egy érvényes SSD webtárhely előfizetésed van nálunk!

Megrendelés előtt kérlek olvasd el a lentebb található licencszerződést, nehogy a megrendelés kifizetése után érjenek meglepetések!SMS KAPU LICENCSZERZŐDÉS

Jelen szerződés a megrendelés elküldésével jön létre az Oktatóvideók Bt. (adószám: 22231677-1-07, továbbiakban: szolgáltató) és a megrendelést elküldő személy (továbbiakban: felhasználó) között, az alábbi feltételekkel:

 1. A szolgáltató az SSD webtárhely szolgáltatás mellé, havidíj fejében bérbe adja az SMS kapu üzenetkezelő rendszer (továbbiakban: SMS kapu) használati jogát a felhasználónak.
 2. A szolgáltató az SMS kapu használati jogáért havi bérleti díjat számít fel az alábbiak szerint:
  • 1db telepítési lehetőség 1 havi díja bruttó 1.500 Ft (azaz Egyezerötszáz forint)
 3. Egy SMS kapu előfizetéshez a szolgáltató az első havi bérleti díj beérkezését követően 1db regisztrációs kulcsot biztosít a felhasználó számára, mellyel az egyszerre 1 készüléken használhatja az SMS kapu alkalmazást.
 4. A felhasználó kizárólag a szolgáltatótól bérelt SSD webtárhely szolgáltatás igénybevétele alatt jogosult az előfizetéséhez kapott regisztrációs kulcs használatára.
 5. Ha a felhasználó egyszerre több készüléken szeretné használni az SMS kaput, akkor több SMS kapu előfizetést kell fenntartania (viszont elegendő legalább 1db SSD webtárhely szolgáltatás igénybevétele).
 6. A regisztrációs kulcsot a felhasználó pénzért nem adhatja tovább harmadik félnek, viszont a regisztrációs kulcs használati jogát átadhatja, amíg az előfizetése érvényes.
 7. Ha a felhasználó egy másik készülékre szeretné átrakni az SMS kapu alkalmazást, előbb el kell távolítania a regisztrációt a korábban regisztrált készülékről. A sikeres eltávolítás után a regisztrációs kulccsal egy másik készüléken regisztrálhatja az alkalmazást.
 8. Ha az SMS kapunak újabb verziója jelenik meg, mindenki, akinek érvényes regisztrációs kulcsa van, díjmentesen jogosult a verziófrissítésre.
 9. A felhasználó az előfizetés megrendelése előtt az smskapu.hu weboldalról letöltheti és kipróbálhatja az ingyenes próbaverziót! A sikeres fizetés után az alkalmazás futását és működését érintő reklamációkat a szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. A szolgáltató minden előfizetés esetén feltételezi, hogy a próbaverzió sikeresen futott a felhasználó készülékén illetve webtárhelyén.
 10. A szolgáltató kijelenti, hogy az SMS kapu forráskódja és értékesítési joga saját, kizárólagos tulajdonát képezi.
 11. Amennyiben a felhasználó a szerződésben foglalt pontok bármelyikét megszegi, a szolgáltató a szerződésszegés mértékének megfelelő kártérítési igénnyel élhet.
A felek vállalják, hogy a szerződéssel és annak tárgyával kapcsolatban jóhiszeműen járnak el, és az esetleges vitás kérdéseket lehetőség szerint egymással békésen rendezik.

FONTOS!!!
A mobil alkalmazás használatához Android 4.1 vagy újabb rendszer szükséges! Az SMS kapu a telefonodat használja SMS küldésre, tehát az SMS küldés díját továbbra is a mobilszolgáltatódnak kell megfizetned az aktuális díjcsomagod szerint. Célszerű korlátlan SMS-küldést kínáló díjcsomagot választani (ez kb. havi bruttó 10-12 ezer Ft mindhárom szolgáltatónál). Dual SIM-es készülékeknél csak az egyik SIM kártyával működik az SMS küldése. Az alkalmazás működéséhez internetkapcsolatra van szükség, tehát célszerű mobilinternetre is előfizetni (az említett korlátlan csomagok ezt is tartalmazni szokták). Ha Wi-Fi kapcsolatot használsz, az internet-elérés időnként megszakadhat (ilyenkor nem vész el sem bejövő sem kimenő üzenet).

A megrendelés elküldésével a fenti licencszerződés minden pontját elolvasottnak és elfogadottnak tekintjük!