weblapkészítő és tartalomkezelő rendszer (v4.2.2)

Hivatalos weblap, bővebb infó: http://wembino.hu

A Wembino egy olyan weblapkészítő és tartalomkezelő rendszer, melynek a többi hasonló rendszerhez (Joomla, WordPress stb.) képest sokkal egyszerűbb a használata. A Wembino magyar nyelvű admin felületén minden feladatot egyszerűen megoldhatsz.WEMBINO LICENCEK
(új telepítési lehetőségek)
A 3db Wembino licenccel egyszerre három tárhelyen használhatod a Wembino weblapkészítőt (1 licenc = 1 telepítés). Az ÖRÖK garanciának köszönhetően ingyenesen frissítheted a legújabb verzióra az összes (legalább 3.7-es verziószámú) Wembino telepítésedet - azokat is amelyeket korábban vásároltál és telepítettél!


Próbáld ki INGYEN 7 napig
a legújabb (4.2.2-es) verziót!

Az ingyenes teszt-rendszert 7 napon át használhatod. Az alapból üres rendszert egy kattintással feltöltheted egy előre elkészített teszt-tartalommal, így nem kell feltétlenül a nulláról kezdened az ismerkedést a Wembino admin felületével. Ha megtetszik a weblapkészítő rendszer, akkor megvásárolhatod a saját telepítő csomagodat. A teszt-rendszerben elkészült munkádról mentést kérhetsz, melyet a saját tárhelyeden visszatölthetsz a megvásárolt Wembino rendszerbe, így onnan folytathatod a munkát ahol abbahagytad!


LICENCSZERZŐDÉS
(a megrendelés leadásával elfogadod)

Jelen szerződés a megrendelés elküldésével jön létre az Oktatóvideók Bt. (adószám: 22231677-1-07, továbbiakban: jogtulajdonos) és a megrendelést elküldő személy (továbbiakban: felhasználó) között, az alábbi feltételekkel:

 1. Jogtulajdonos átadja a Wembino weblapkészítő rendszer (továbbiakban: Wembino weblapkészítő) használati jogát a felhasználónak.
 2. Jogtulajdonos a Wembino weblapkészítő használati jogáért szoftverhasználati díjat számít fel a telepítések számának függvényében, az alábbiak szerint:
  • 3db telepítési lehetőség egyszeri díja bruttó 9.500 Ft (azaz Kilencezerötszáz forint)
 3. A telepített példányok használati jogát a felhasználó továbbadhatja harmadik személynek, ám a telepített példányok jogszerű felhasználásáért és a telepítések darabszámainak betartásáért továbbra is a felhasználó a felelős. A telepítő csomag minden esetben tartalmazza a felhasználó egyedi azonosítóját, így a jogtulajdonos követni tudja a telepítések darabszámát (és azt is, hogy mely domain nevek alá lett telepítve a Wembino weblapkészítő).
 4. Amennyiben a felhasználó egy telepített példányt törölni kíván, vagy a Wembino weblapkészítőt másik domain név alá kívánja áthelyezni, a módosítás tényét még a módosítás előtt jeleznie kell a jogtulajdonos felé annak érdekében, hogy a jogtulajdonos a telepítet példányok nyilvántartását frissíteni tudja.
 5. Jogtulajdonos a szoftverhasználati díj megfizetését követően elektronikus úton adja át a felhasználónak a Wembino weblapkészítő telepítő csomagját. A szoftvercsomag a telepítések beazonosítása érdekében tartalmazza a felhasználó egyedi azonosítóját.
 6. Jogtulajdonos a telepítéshez ingyenes online segítséget nyújt a felhasználónak.
 7. A vásárlástól számított 6 (azaz hat) hónapon belül a jogtulajdonos díjmentesen a felhasználó rendelkezésére bocsátja a Wembino weblapkészítő esetleges rendszerfrissítő csomagjait. A frissítő csomagok telepítése a felhasználó számára nem kötelező, ám mindenképpen ajánlott. A 6 hónapos időtartam egyben garanciális időtartam is, mely alatt a jogtulajdonos díjmentesen javítja a Wembino weblapkészítő esetleges hibáit. A garanciális időtartam lejárta után a felhasználó újabb 6 hónap garanciát vásárolhat, melynek díja 4.500 Ft. A garancia meghosszabbításával a felhasználó újabb fél éven át hozzáfér a legújabb verziókhoz és hibajavításokhoz.
 8. ÖRÖKÖS garancia vásárlása esetén a felhasználó időkorlát nélkül, bármikor hozzáférhet a verziófrissítésekhez.
 9. A 3.7-esnél régebbi verziószámú Wembino telepítésekhez nem érhető el verziófrissítő csomag, így ezeket a régebbi telepítéseket a felhasználó nem tudja frissíteni. A 3.7-esnél régebbi verziószámú Wembino telepítések verziófrissítését a jogtulajdonos a felhasználó kérésére, egyedi árajánlat alapján (irányár: 50.000 Ft) végzi el.
 10. A felhasználónak jogában áll a jogtulajdonostól kapott forráskódok és adattáblák szerkesztése, ám kizárólag saját felelősségre. A kódok és adattáblák szerkesztése a 6 hónapos garancia elvesztését vonja maga után, és a későbbi rendszerfrissítő csomagok telepítését is lehetetlenné teheti.
 11. A felhasználó az alábbiak szerint jogosult a Wembino weblapkészítő forgalmazására illetve harmadik fél számára történő továbbadására:
  • A felhasználó kizárólag a saját egyedi azonosítóját tartalmazó telepítő csomag használati jogát ruházhatja át harmadik személyre
  • A használati jog átruházásakor figyelembe kell venni a felhasználó által megvásárolt telepítési lehetőségek számát
  • Amennyiben a felhasználó egyedi azonosítóját tartalmazó telepítő csomaggal megvalósult telepítések száma eléri a megvásárolt telepítési lehetőségek számát (lásd: 2.pont), a Wembino weblapkészítő használati jogát a felhasználó nem ruházhatja át újabb személyre addig, amíg nem vásárol újabb telepítési lehetőségeket a jogtulajdonostól
  • A felhasználó a megvásárolt telepítési lehetőségek korlátain belül jogosult a Wembino weblapkészítővel harmadik fél számára weblapot készíteni, akár anyagi ellenszolgáltatás fejében is. Ilyen esetben az ellenszolgáltatás mértékének megállapítása a felhasználó jogkörébe tartozik, a jogtulajdonos felé (az ellenszolgáltatás mértékétől függetlenül) semmiféle tartozása nem keletkezik. A továbbértékesítés egyetlen feltétele a telepítések példányszámának betartása (lásd: 2.pont).
 12. Jogtulajdonos kijelenti, hogy a Wembino weblapkészítő forráskódja és értékesítési joga saját, kizárólagos tulajdonát képezi.
 13. Amennyiben a felhasználó a szerződésben foglalt pontok bármelyikét megszegi, a jogtulajdonos a szerződésszegés mértékének megfelelő kártérítési igénnyel élhet.
A felek vállalják, hogy a szerződéssel és annak tárgyával kapcsolatban jóhiszeműen járnak el, és az esetleges vitás kérdéseket lehetőség szerint egymással békésen rendezik.

A megrendelés elküldésével a fenti licencszerződés minden pontját elolvasottnak és elfogadottnak tekintjük!